Ξενοδοχείο και Διαμερίσματα Edem Paradise στη Χαλκιδική, Φούρκα

Το Ξενοδοχείο μας

Απολαύστε τις διακοπές σας σε μία παραδεισένια τοποθεσία και σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Edem Paradise, όπου βρίσκεται στην σκάλα Φούρκας, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Ένας επίγειος παράδεισος χτισμένος στους πρόποδες του βουνού και σε απόσταση μόλις 130 μέτρα από τη θάλασσα και 90 km από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Διαμονή

Το Edem Paradise διαθέτει 22 δωμάτια μονόχωρα και δίχωρα διαμερίσματα, κλιματιζόμενα, κάθε ένα με ιδιωτική τουαλέτα, τηλεόραση, ασύρματο ίντερνετ και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Απολαύστε τις διακοπές σας στο ειδυλλιακό περιβάλλον που δημιουργήσαμε για εσάς. Ενημερωθείτε για τις οικονομικές προσφορές μας. Εξυπηρετούμε επίσης προγράμματα ΟΕΕ-ΟΓΑ-ΕΟΤ

Παροχές

Υπάρχει πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες και ελεύθερος χώρος στάθμευσης. Η πισίνα σε συνδυασμό με το pool-bar δίνουν την τελευταία πινελιά στην αναζήτηση των ιδανικότερων διακοπών.

Χαλκιδική

Μόλις μια ώρα με αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, η Χαλκιδική είναι από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς και το ιδανικό μέρος για ξεκούραση.

Φούρκα

Το όμορφο χωριό της Φούρκας βρίσκεται στην Κασσάνδρα, την πρώτη χερσόνησο της Χαλκιδικής, και περίπου 105 χλμ από τη Θεσσαλονίκη. Σε απόσταση 2 χλμ από το χωριό, βρίσκεται η εκπληκτική παραλία Σκάλα Φούρκας με έντονη τουριστική ανάπτυξη.